Consumptiekaart voorkant (klik afbeelding voor groter)

Consumptiekaart achterkant  (klik afbeelding voor groter)
Achterkant speciaal is hetzelfde als achterkant standaard.

Consumptiekaart achterkant + ROOD  (klik afbeelding voor groter)

Het rode gedeelte kan geen tekst of andere zaken in geplaatst worden, dit is namelijk het afscheurgebied voor de bonnen.

INFORMATIE BELANGRIJK!!!!!!!!!!

De kaarten zijn een uniek design, er kan helaas maar 1 afscheurstrok gemaakt worden door de drukker. Deze afscheurstrok zal over de dikke groen lijn gaan. De witte lijnen moeten handmatig ingeknipt worden bij het innemen van 1 consumptie.

Consumptiebonnen zijn normaliter altijd een vel met een aantal afscheur bonnen denk aan bijvoorbeeld 4×4 of 6×6 etc. Dit is een uniek design waarbij een kwart uit bonnen bestaat en een derde uit flyer/info.  De bon kan enkel op deze wijze gedrukt en gemaakt worden.

De magenta lijn die je ziet bij 1 de standaard consumptie kaart zal niet te zien zijn in het design dit is een guidline voor de drukker zodat zij weet waar de afscheur strook moet komen.

Consumptie SPECIAAL Voorkant  (klik afbeelding voor groter)

Flyer weerter brandslang

De flyer is optimaal voorzien van info en afbeeldingen, voor een a5 flyer eigenlijk al te veel. Het is niet verstandig nog meer toe te voegen. Alles gaat dan te klein worden wat inhoud dat het onscherp gaat worden.